Kőberakásos asztal

A különböző tulajdonságú anyagok összekombinálásával  nagyon dekoratív hatást tudunk elérni. Ha van egy öreg megkopott dohányzó asztalod akkor az ne dobd ki. Alakítsd át például egy kőberakásos asztalnak, hozzá illő világítással. Az asztalról szereld le a lábakat, majd csiszold át az elemeket, fúrjál bele egy sorozatot szabálytalan alakban úgy hogy az asztallap közepe egybe kiessen.

A hiányzó részt tölts meg apró mosott kövekkel, majd színtelen epoxi öntőgyantával töltsd fel színültig. Csak is epoxi öntőgyantát használj, az nem fog begyulladni a gyanta kötése során keletkezett hőtől, és nem is lesz szaga miután megkötött. A polieszter bázisú gyanta azért nem alkalmas erre a feladatra, mert még hónapok múlva is ragacsos felületet ad, nagyon magas kötési hőmérséklet miatt be tud gyulladni, és rendkívül büdös is, ez a szag még évek múlva is érezhető rajta. Az asztallap alá szerelj ledszalagos világítást és a kiesett asztalközép részéből meg készíts egy felfüggesztett világítást az asztallap fölé. A kavicsok helyett használhatsz bármit ami neked tetszik, például öreg machbox autók gyűjteményből is rakhatsz be a kövek helyett a kieső részbe. Csak a fantáziád fog határt szabni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha “lájkolod” az oldalunk Facebook oldalát! Ha tetszik akkor kattints légyszíves a “Tetszik” gombra, vagy a “Megosztás” gombra, hogy még többen láthassák ezt a cikket. Ha véleményed van a cikkről akkor ne rejtsd VÉKA ALÁ, írj egy pár sort.

Kérlek oszd meg

Ajánlott cikkek

Translate »