A nevem Kiss Győző és 1958-ban születtem. Finom-mechanikai műszerésznek tanultam, de a számítástechnika világa vonzott. Sok egyedi számítógépet építettem még az 1980-as években, több programozási nyelvet megtanultam.  Fiatal éveimben vitorlázó repülőgéppel repültem nagyon sokat, az ezüstkoszorúmat is sikeresen megszereztem. Közben programozóként, rendszergazdaként dolgoztam.

Szabad időmben barkácsoltam. 2004 -ben pályát váltottam és azóta utasszállító repülőgépek nagyjavításával kerestem a kenyerem a Ferihegyi reptéren.

Az asztalos szakmát autodidakta módon a hobbim miatt kezdtem el tanulni körülbelül 40 évvel ezelőtt, de még most is van mit tanulnom. Szeretek gépeket építeni fémből, fából. Szeretem a fa illatát, az alkotás örömét. Pár saját készítésű munkámat itt tudod megnézni.

A hobbiasztalos blogot 2012-ben kezdtem el építeni, a hobbiasztalos.blog.hu tárhelyen.  Azóta naponta osztok meg videókat és leírásokat, amikből tanulni lehet vagy ötletet lehet meríteni. Több mint 12 millióan látogatták meg a blogot 8 év alatt.

2020-ban kerestem új tár helyét a blognak, mert a blog.hu oldalon nagyon be voltam szorítva, mintha egy szűk ketrecben lettem volna úgy éreztem már magam ott. Az új helyen pár hónapos munkával újra létrehoztam a hobbiasztalos blogot új domain néven. Ezt a hobbiasztalos oldalt a hobbiasztalos.com és a  hobbiasztalos.hu címen tudjátok elérni.

2023-ban nyugdíjba vonultam. Korom és egészségi állapotom miatt semmilyen munkát nem tudok elvállalni kérem ezt tiszteletben tartani. 

A tárhely bérlése és a sokféle bővítő modul éves szinten százezres tételt jelent nekem. Ezt minden évben újra ki kell fizetni. Ha lehetőséged van rá és tetszik a munkám, akkor támogatni tudod a hobbiasztalos oldal fenntartását. Már egy pár sör ára is segít havonta, mert a sok kicsi sokra megy.

Itt tudsz támogatni ->


 

Kérlek oszd meg
Translate »